Jul 10, 2010

berseronok dgn my AE..

9 July 2010
Venue: Gurney

Before cite pasal kt gurney ni, nk cite dulu miss Cherry punyer Baby-v..
Ekcely Baby-v dh lama sampai.. Tp miss cherrY tak sempat nak menghapdetkan blog miss cherry..
Banyak sangat la keje.. Kan awal bulan.. So banyak nak kena wat kat ofis tu..
Hurm PJS 2203.. Ni laa plate kete miss cherry..
Nanti jumpe tengah jalan ke, time miss cherry parking ke, tolong la nengok kan..
Kot-kot la ade calar.. Hak3..
Erm oke2.. Jom cite pasal gurney..
Smlm miss cherry p gurney.. P shopping2 sket..
Best gak kan 'that gal' kt BENEFIT tu..

Hahah.. After shopping, perot pon lapar laa..
G la makan kat gurney drive..
Miss cherry nak makan laksa.. AE pon nak makan laksa..
Kami berdua pon order laa, atau lebih tepat lg miss cherry la yang order..
Miss cherry nak mintak laksa, tak mo sayor, nak otak udang..
Tapi miss cherry tercakap.. Makcik, saya nak otak ikan skali..
Hahahah.. Makcik tu punyer laa gelak.. Macam klaka gi;er lak tengok makcik tu..
Time makcik tu nak anta makanan, boleh plak die kate kt kitowg..
"makcik tengok kamoo ni, makcik nak tergelak laaa..
kenapa mintak otak ikan?"
Wakakkaa.. Sebab saya tersasol laa makcik..
Boleh plak miss cherry sengaja nak mintak otak ikan..
Wat maloo family pak kerol and pak rahmat jeee...
Huhu.. After makan ingat nak g karok, tapi dah lambat..

Time tengah drive kat seagate, abah miss cherry sms..
Ingatkan die nampak kete miss cherry time tengah malam semalam..
Ghupenye abah nak ajak supper..
Hhahaa... Seb baek tak kantoi dengan pak kerol..;p

Disebabkan tak jadi g karok semalam, hari ni kitowg nk g karok..
Jom karok kt BJ..

4 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

len kali mis cherry upload la gamba PJS 2203 tuh.. bleh r Fiq nak tmpg pasni..hehe

Lady D said...

btoi tu..awat x upload pic baby-v..
amboi,eksyen ye kuar dgn baby-v n AE..x ajak pun..=(

m!ss cherry said...

fiq: boleh kalo nk tumpang..
tumpang p makan..then hg bnje aku..
orait?

m!ss cherry said...

kak d: huhu..nnt yana upload eh pic baby v..
skang ni x sempat bergambar pon lg..
erm bkn xmo ajak..
tp kak d jaoh sgt laa..
nnt kak d mai la png..k

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner