Jul 29, 2010

Menghapdet blog dgn cite membe miss cherry

Hurm miss cherry xmo laa citer pasal miss cherry lagi.. 
Kali ni nak citer pasal membe miss cherry..
Name nyer A dengan B..
Macam ni citer nyer.. Miss cherry raser A suke sama B..
Hehe.. Tp tak taw laa B suke tak kat A..
Miss cherry bukan laa ape kan, tp miss cherry raser A cocok giler dengan B..
Hari tu miss cherry tgk B bg chocolate kat A..
Mars + Daim.. A memang suker giler.. Senyum memanjang..
Pastu lusa nyer, A bawak chocolate untok sumer admin staff kt office tu..
Dah semestinye B tersenarai untok dapat chocolate tu kan..
Hurm so sweeeeet.. Cewah, miss cherry lak yg lebih-lebih..
Tp memang sronok la tgk mereka berdua..;))

Tadi time miss cherry nak balik, A pon nak balik same..
A park kete die kat free parking yang tak de space pon untok parking..
Pastu dah lumrah kat wanjun ni, mesti ade triple parked..
Hurm miss cherry memang tak reti nak tolong..
Sian kat A.. Tak leh nak balik...
Tunggu punyer tunggu, B pon turun..
A raser macam muat je kete A nak mencelah kat sebalik kete-kete tu..
Tapi A tak berani.. B baru nak datang tolong, tapi production staff dah tolong A..
Dah la admin tak penah campor dengan production staff..
Aleh-aleh production staff yang tolong drive kete A kuar dari situ..
Pastu, sementara tunggu staff tu, A pon g la borak dengan B..
Bukan main mesra lagi.. Jeles lak miss cherry nengok..
Heheh.. Alangkahhhhh.. Wahaha..

After abes borak, A pon pergi laa dengan senyum nyer sampai ke telinge..
Huhu.. Sabar je la miss cherry tengok A ni..
Smoga berbahagie la ye A dengan B nyer..;p
Sekian...

2 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

wah!! apakah jantina A dan B??

m!ss cherry said...

A itu perempuan dan B plak lelak..
sweet kan?hrumm miss cherry suka gila ngn mereka ni..

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner