Jul 18, 2010

The making of Baby-V



Hurm.. First skali before miss cherry cite pasal baby-v ni, miss cherry nak cakap sket kat member miss cherry.. Miss cherry taw, walaupon die tak salu update page miss cherry, tapi die ada jugak bukak ini page.. Ermmm sabar ye encik.. Jangan bersedey di atas kehilangan motor encik.. Miss cherry rasa mesti ade sebab knapa tuhan duga encik begini.. Walau ape pon, sabar ye.. Jangan sedey sangat.. Kehidupan tetap HARUS diteroskan.. Kalo benda yang sama jadi kat miss cherry, miss cherry pon tak taw nak wat ape lagi dah.. MENANGIS TAK BERLAGU la jawab nyer.. Hurm amit-amit la ye..

Semalam.. Bersamaan dengan 17 July 2010..
Miss cherry telah pon pergi itu kedai, dan memasang 'spoiler' untok baby-v..
Sebab time dapat baby-v ni, miss cherry tak de duet nak pasang spoiler..
After pasang spoiler, kopak teros miss cherry..
Hak3.. Tapi tak pe.. Demi Baby-v, miss cherry sanggop.. Huhu

Babak pertama..(miss cherry + her baby-v)
Walaupon babak pertama, tapi ni pix after pasang spoiler..;p

Hurm first time ni bergambor ngn baby-v.. Heheheh



Babak ke dua..(setiba nye di kedai spoiler itu)

Baru sampai kedai aksesori..Si abang myanmar tolong memarking kan
kete miss cherry di tempat sepatotnye..


Sesi men try sahaja.. sebab after ni mamat ni nak tebok a.k.a gerudi kete miss cherry..
Mak ai terkejot eden bile nengok kete miss cherry kene gerudi..


Giler r mamat ni gerudi kete miss cherry..
Terbeliak jugak la mata miss cherry ni tengok..
Fuhh macam nak jatoh jantong miss cherry..;p


Haaa tengok..Besar kan..
Ni je yang sempat miss cherry curi kat kedai tu..
Serpihan kete miss cherry..




Ngeeee (>,<)
Dah siap pon kete miss cherry..
Smart nggak??
Tak smart eh? Oke laa.. 
End of the making of Baby-v..
Dadaaaaaaaaaaa..






2 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

salam miss cherry..
Adakah Shark yg Miss Cherry maksudkn sbgai encik kt dlm entri nih??

hhuuwaa3.. dh jadi mcm tu, mmg xleh dkesalkan tp still bersedih..hmm..

miss cherry tlg2 r doakan encik di atas jumpa blik ngan moto dy..Ameen..

m!ss cherry said...

erm encik la yg miss cherry maksod kan.. sabar ye encik..jgn bersedey..
miss cherry sentiasa berdoa kt encik..
harap2 jumpa la blk moto encik itu..
kepada pak polisi, sila lakukan tugas anda!!

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner