Oct 23, 2010

Semakin...semakin....


People said that "jadikan membaca amalan kita".. 
Mmg pon its true but there's certain thing yg kite xleh nk ikot..
 Contohnye, makin banyak miss cherry bace, makin banyak miss cherry saket hati.. x patot kan? Haha.. 
I think they might want to change those phrases..
 Macam "jadikan membace amalan kite" ditujukan hanya untok buku yg ade kt library je..
 Mcm public nye journal, blog, or else tu x payah lah bace ye.. 
Yg paling penting avoid musuh korang nye journal sbb korang might be angry when korang bace those words.. 
Huh yg paling penting, xyah bace buku selain buku yg bersangkutan dengan course korang.. 
Lg selamat.. Huhu ini dpt mengurangkan saket hati korang.. (ayat ni hanya ditujukan kt diri seniri) ;p 
Dah, jom sambong facebooking!

3 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

ok2, jom smbung men fb~

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить кино
для сайта xxmisscherryxx.blogspot.com

m!ss cherry said...

thx for what?

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner