Oct 4, 2010

kenapa?

Np eh sekarang ni aku rase cm tersangat lah xde mood..nk g keje tu boleh tahan lg la..
tp masalah nye aku ni xleh tgk lansung staff kt opis aku..
tp aku ngn mereka2 ini sgt lah rapat..xde masalah pape..
rase cm ade owg mandrem kan aku lak bg x suke kt dowg..
tp seyes ckp la, mmg terase BEBAN r dgn my surroundings!
 rase nye life sebagai student sgt lah best..
walaupon jaoh dr mummy n abah, tp still oke what..blh calling2..
hidop pon havoque giler..pg sampai petang g kelas..
tengahari kuar lunch..malam kuar lepak..happening giler..
rase mcm xde prob pon even assignment menimbun kt bilik..
sj je pandang sebelah mata kt all assignment tu..tp still blh hidop hepi..
ni xde prob pape pon xleh hepi..hapee daaaa..
so STOP! ayat yg paling sesuai sekarang ni and ayat yg dah lama x guna ialah...
"MAMPOS p kt hg! ehehe..chilllll dear!"

4 comments:

madmal said...

okeh.. anda bermasalah nie dgn staff opis tu.. cuba, pahami dan sayangi mereka.. mesti u will be going just fine.. to win a battle, u must know ur enemy well..

HiGHNeSS FiQ said...

uit2, wei shenme??
bukan hg ngan staff ok2 ja ka??
mlawak2 semua..

student plg xbest tyme exam/test

m!ss cherry said...

madmal...
erm bukan laaa,,ini hanya lah perasaan sy seniri..xde kena mengena antara yg hidop atau sudah mati..hehee

m!ss cherry said...

syaffiq...
meiyo laa,,aku bukan gado, hg taw je la,,mood aku bila dh beban berkerja..huhu penat x hengat dunia

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner