Aug 11, 2010

Malam sebelom puase..;p

10/08/2010
Malam 1 Ramadhan


Erm esok dah nak pose.. So hari ni, miss cherry sebok la sket.. Mencari msg nak sambot pose.. Dapat 1 je, so miss cherry forward laa kt sumer member miss cherry.. Aleh-aleh, miss cherry dapat banyak giler msg pose.. Thanx memember miss cherry.. Miss cherry sayang korang sumer..

Hari ni jugak la start nye terawih.. Miss cherry first time nak terawih kat penang ni.. Slame ni miss cherry tak penah g terawih.. Sebab dulu miss cherry kecik lagi.. Bile dah besar, miss cherry terawih kat baiduri.. Tak pon kat puchong.. So, first time la ni nak g terawih.. Sumer pon bersiap la bagai.. Siap iron baju kurung lagi tu.. Miss cherry dengan selamber nyer pakai suar track + t-shirt je.. Pastu tros pakai telekong.. Perjalanan jaoh la gak sebab nak solat kat masjid bayan baru.. Lantak la ape org nak cakap.. Mummy miss cherry tengok semacam je.. Dowg dah siap iron tudung pon, tapi at last pakai telekong macam miss cherry.. Kah3.. Sabar je laa.. Dowg cakap kat miss cherry, len kali tak nak iron baju kurung lagi.. Huhu padan muke.. So, dah sampai masjid bayan baru, kite pon menuju la ke tempat pompuan.. Terawih pon start laa.. Tapi miss cherry and the geng buat 8 je.. Mummy and abah yang buat full.. Tapi abah kate tak pe, first day buat 8.. Nanti mesti bertambah.. Tapi bertambah ke? hehee tuhan je yang taw..


Balik dari terawih, miss cherry melantak bihon sop.. Lapar.. Sejibik cam hari first pose miss cherry raser.. After melantak tu, miss cherry tengok la ulangan benci bilang cinta.. Episod last tu.. Rugi tak tengok.. Tapi, miss cherry sedar-sedar, mummy kejot untok sahor.. Hahahah sabar je la.. Tu makne nyer miss cherry terlepas tengok episod last.. Waaaa tensen betol.. Ape lah yang penat sangat tak taw laa.. Tapi tak pe, sabtu ni ade kot ulangan.. Tapi sabtu ni kena balik kampong.. Maklomlah, tokwan ngn atok miss cherry nak sangat kitowg balik.. Hope sempat la tengok.. Rugi kalo tak tengok..

Eh nak citer hari selase petang lak.. Erm time miss cherry nak balik keje, boss miss cherry tegor.. Citer nyer macam ni..


“You sudah mau balik ka?”
“Yup, sudah mau balik..”
“Boleh ka I mau tumpang you balik?”
“Erk? Rumah boss jaoh maaa.. Dekat butterworth..”
“Tak pa, I tidoq rumah you laa ini macam..”


Miss cherry pon senyum dan berlalu pergi.. Bile miss cherry nak kuar g kat kete, boss dah ade dalam kete.. Sempat lak die bukak tingkap kete, babai miss cherry.. Heheh klakar betol boss tu.. Maybe die bowink or saje je nak hiborkan hati miss cherry yang agak lama tak senyum.. So miss cherry pon tergelak besau.. Hati pon dah hepi balik di sebabkan benda kecik tu je.. Pape pon thanx lah kepada boss miss cherry tu..

2 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

slamat berposa!! hehe~

m!ss cherry said...

slamat posa gak..
sp jg makan minum hg?
sian hg..posa leklok taw..;)

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner