Aug 11, 2010

Malang tak berbau.. Miss cherry eksiden buat pertama kalinyer..

Hari ni miss cherry g bazar ramadan kt bayan baru..
 Time nak balik tu, miss cherry nak balik ikot PSDC.. 
Tadi kete dengan moto banyak sgt.. Maklomlah, hari first pose..
 Sume nak g beli makanan kat bazar.. 
Miss cherry nak turn right, then kete miss cherry kena langgar dgn moto dari side kiri.. 
Miss cherry tak taw la sape yang salah..
 Benda jadi cepat sgt.. Miss cherry terkejot giler..
 Tapi miss cherry tros gak drive.. Sebab kete pack sgt.. 
Tak leh nak benti, so i keep moving on.. 
Hurm sampai kat seagate, miss cherry stop jap..
 Sebab miss cherry taw, balik nanti mesti mummy ngn abah bising kat miss cherry..
 Bile miss cherry turon je kete,  miss cherry tengok kete miss cherry terok giler..
 Sedey pon ade, miss cherry takmo nanges..
 Tapi tak taw nape, miss cherry nanges jgk..
 Maybe sedey + terkejot kot..
 Hurm miss cherry anta message kat beberapa owg.. 
Kat abah, aju, pakcik, and 2 member laki miss cherry..
 Message kat abah tak deliver lagi..
 So abah memang tak taw lagi la pasal miss cherry eksiden..
 Mula-mula member miss cherry call..
 Even miss cherry jz anggap die kawan, tapi die still amek berat kat miss cherry.. 
Miss cherry terharu la jugak.. Then aju call miss cherry..
 Die la yang cheer me up and suruh miss cherry balik umah sebab dah nak dekat berbuke.. 
Miss cherry agak sedey sebab kete miss cherry terok kena langgar..
 Tapi yang buat miss cherry paling sedey, pakcik langsung tak amek berat pasal miss cherry.. 
Tak risau lansung gf die eksiden.. Kalo tak sayang pon, buat-buat je la sayang..
 Call je pon tanye oke ke tak.. Tu pon susah.. Hurm bia la..
 Lagi banyak cakap, lagi banyak sakit hati.. So let it be..
 Buat-buat je la tak kisah walaupon kisah.. 

2 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

laa.. miss cherry xcdent ke?? hmm, sabar tw.. apsal xupload gamba kt blog nih, bleh tgk..

mybe pakcik miss cherry sebok kot..jgn gadoh2 deh~

m!ss cherry said...

haa eksiden time nak balik dr bayan baru..
hg taw je la betapa sesak nye jalan kt situ..
moto tu pon, np la pilih keta miss cherry..
p la langgar keta lain..
pilih yg no. plat cantek sket ke..huhu
xpe la, ada hikmah disebalik kejadian..

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner