Nov 7, 2010

Dan Bila Esok......

Miss cherry baru sedar lagu ni best. Mungkin ni lagu baru mereka or mungkin jugak miss cherry ni dah lame tak dengar Hot Fm. Miss cherry sangatlah setia dengan Fly Fm sampai miss cherry dah terlambat tau lagu-lagu mlayu yang best. Hari ni Miss cherry g sure heboh aka jom heboh! Havoque giler kat sini walaupon penat. Huhu. Bajet nak tgk melodi secara live tp mak ai, ghamai nyer orang sampai miss cherry malas nak tengok. So kitowang g tengok Ameer kat booth Hotlink!. Wuhuuu best woo. Miss cherry boleh nyanyi live dengan Ameer. Tp tak sempat lak nak record sebab tetbe Ameer datang kat miss cherry bawak mic. Hehe so sweet. Tergagap-gagap pon ade time tu. Jom layan lagu mereka nie.:)




~DAN BILA ESOK~

Di dalam hati selalu tersimpan
rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
kau diam tanpa kata
saatku ungkap semua rasa

Di saat ku ingin dekat denganmu
kau semakin jauh meninggalkanku
dan kau diam tanpa kata
saatku ucap semua rasa

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
tuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
tuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatiku
untuk cinta yang pernah engkau miliki
untuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
untuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu

Untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya


Ameer..So sweet die senyum..

Ini jejaka, saye tak tahu nama dia.
Lupe nak tengok name dia kat baju dia.


2 comments:

.:.:.:aJhAnDaM!a:.:.:. said...

zimie...la yunk nme mamat pic bwh tue...gitaris die...tp die pown 2nd vokal 4 sofaz...beshnye..

m!ss cherry said...

haa zimie.hadui cane laa leh lupe kt zimie ni..dowg punyer la gelak kt yna, yna x rase mcm yna wat lawak..tp dowg gelak giler..ameer kate ooo kau boleh je eh..nak kau plak yang nyanyi..hahaha..best..jap yna upload 1 pic kt fb, yna tag aju!

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner