Sep 7, 2010

::Relationship sonsang::

Korang penah terpikir x.. Kalo korang lesbian/gay, korang tend to be sape? Laki or pompuan? Hurm cane lah aku terpikir nak wat entry ni? Sbb aku ade sowg membe les.. Then semalam, ade les jgk yg call company aku.. Tetbe je my colleague suh aku answer that call.. Sbb nye dowg x tahan, kate nye geli dgr sore minah tu.. Ade ke patot, minah tu siap bgtaw colleague aku lg yg die suke kt my colleague.. Ayeeee geli nye aku dengar.. Wahh sbb tu aku wat entry ni..

Hurm kalo aku la kan jd les, aku nak jd laki.. Huhu mcm x padan ngn sifat aku jerk.. Tp ni lah yg aku nk jd.. Sbb ape eh? Sbb aku paham ape yg partner aku nak.. Kan aku ni pompuan.. Mesti pompuan tu bahgie gile.. Pompuan x perlu kate2, tp she needs action.. So tunjukkan keperempuanan aku la.. Eh jgn salah pikir.. Wahaha simpang malaikat 44.. Xnak aku murtad..

Tp maybe ape yg aku pikir bile jd les same dgn owg yg amalkan relationship mcm ni.. Yg membe aku tu pon satu.. Eh mmg la die satu kan.. Aku tgk die oke je.. Straight je.. Tp mak ai kapel ngn pompuan.. Sabar je laa.. Dunia mmg nak terbalik kot.. Kutob utara nk ke kutob selatan.. Wahh susah mcm ni..


2 comments:

madmal said...

adeh.. miss cherry oit.. x mo lar jadi les... mintak sisih ea...

m!ss cherry said...

haa tu r..mintak simpang malaikat 44 kan..
xmo ah..xpenah pk pon nk sonsang..wahaahh

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner