Sep 5, 2010

.::22 July vs. 24 October::.

Erm nak taw ape personality kitowg? Jom tengok artikel ni.. Dari buku feveret miss cherry..

22 July vs. 24 October

22 July ni, personality awak lebeh kepada pokok Elm.. Erm x taw lak tu pokok ape.. Tp die cakap sesape yg bernaung kat bawah pokok ni lembut hati owg nye.. Hehe sejuk hati saye dengar.. Kalo awak marah, x de la lame sgt kot.. Huhu.. Hati awak plak mudah rapuh bile di kecewakan or bile dapat sad news, tp dengan sikap periang awak tu boleh jd penyelamat awak.. Sbb bile awak sedey, sikap awak boleh ceriakan awak.. Tp don’t worry lah sbb saye pon periang gak.. Anytime saye boleh wat awak hepi.. Ehem2.. Awak suke kenal dengan ramai owg, and yg paling best suke wat keputusan ikot kate hati.. Bile di pikir balik, betol gak ape yg buku ni cakap.. Toink kena sejibik.. Huhu.. Awak jugak degil dan x suke dengar nasihat owg? Betol ke? Xpe lah, boleh di ubah kan nnt.. Pasangan awak plak? Hehe tentulah seorang yg bijak bergaya, lemah lembut dan penuh sikap sense of humour.. Hehe bukan saye cakap tp buku ni yg cakap.. Hak3

24 October lak, personality saye lebeh kepada pokok walnut.. Name pon x best kan.. Eh tp kan tingat lak time blaja geografi.. Ade pokok name liana.. Wahaah kureng asem betol buku tu.. Huhu.. Menurut buku ni, hidop saye penuh warna-warni.. Maybe sbb banyak kawan yg menyerikan idop saye and got a family mcm family pak kerol ni.. Memang gile-gile.. Saye berfikiran jaoh.. Betol ke? Tipu lah.. X caye pon.. Saye jgk mempunyai reaksi yg x blh dijangka, hehe memang betol pon.. Suke bg terkejot owg.. Kah3.. Saye bercita-cita tinggi! Wah mmg cita-cita saye tinggi sbb adelah.. Cita-cita saye hanya saye yg taw.. Saye tahan dengan karenah owg lain dan TIDAK SUKA DIPERMAINKAN.. Ni mmg betol and saye stuju 240%.. Huhu mmg saye x suke dipermainkan.. So jgn memain dgn saye.. Saye jgk mempunyai tahap kesabaran yg tinggi yg harus dipuji.. Haa cepat puji, saye penyabar owg nye ;p.. Namun, akan tetapi saye bukan lah seowg yg pemaaf.. Ye ke? Erm jahatnye saye sbb x maafkan owg kan? Xpe lah, after saye maafkan sape yg wat jahat ngn saye.. Tp tipu ah sgt sbb saye salu je maafkan “membe” saye yg salu wat dajjal kt saye.. Wahaha terok nye ayat.. Tp mmg betol.. Tanya r aju pasal owg tu, mmg nyebelin! Oke , pasal pasangan saye plak? Awak perlulah menjadi seorang yg memahami, ringkas bergaye and bijak.. Hurm my Mr Right, my loyalty will always be with u if u just promise me.. That u stay real just like u are, u never have to change!

4 comments:

.:.:.:aJhAnDaM!a:.:.:. said...

taw da..kat buku remaja...hehe..ade btol n x nye...so kepada yg berkenanan tlong la prihatin pd my bff nie..terutama mr.right die..hehe..

m!ss cherry said...

hehe..yup..
ade yg betol n ade yg x batol..;p

HiGHNeSS FiQ said...

14 november cmna??hahaha~

m!ss cherry said...

erm nak eh?
oke..mlm ni i wat entry utk 14 nov..
tp seyesly, mmg mcm nak betol..
mcm 97% kot yg betol..tgu eh mlm ni..

 

It's my l!fe (,")(",). Design By: SkinCorner